produs(e)
Vezi detalii cos

Verificare stingator de incendiu

Lucrările de verificare, reîncărcare şi reparare a stingătoarelor de incendiu, cu excepţia celor care conţin anumite gaze fluorurate cu efect de seră sunt efectuate numai de către personal care deţine certificat de competenţă profesională în acest sens
• Se considera verificare operatia care se aplica unui stingator ce nu a depasit 5ani de la ultima incarcare, are acul manometrului in zona verde si nu necesita retusare sau refacere strat de vopsea.
• Se considera presurizare operatia care se aplica unui stingator ce nu a depasit 5ani de la ultima incarcare, dar are acul in zona rosie si nu necesita retusare sau refacere strat de vopsea.
• Se considera incarcare operatia care se aplica unui stingator ce a depasit 5ani de la ultima incarcare si nu necesita retusare sau refacere strat de vopsea.
• Se considera vopsire operatia care se aplica unui stingator care necesita refacerea complecta a stratuluide vopsea, si care se poate adauga la cost in oricare din operatiile de mai sus.
• Se considera retusare operatia care se aplica unui stingator care necesita refacerea partiala a stratuluide vopsea, si care se poate adauga la cost in una din operatiile de mai sus, mai putin vopsire.
• Se considera verificare ISCIR operatia care se aplica unui stingator ce a depasit 10 ani de la data fabricatiei sau 5 ani de la ultima verificare ISCIR sau la stingatoarele care au o stare avansata de coroziune. Stingatoarele care nu se comporta corespunzator la aceasta verificare se scot din uz printr-un proces verbal de casare

Legislatie:
 Ordinul MAI nr. 163/2007 – pentru aprobarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor.
Ordinul MAI nr. 87/2010 – pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a persoanelor care efectuează lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor, cu modificările şi completările ulterioare.
SR EN 3-7 Stingătoare de incendiu portabile,  SR EN 1866 Stingătoare de incendiu mobile
 Specificaţii tehnice ale producătorilor de stingătoare


Cere oferta

NEWSLETTER:

SOCIAL MEDIA:

CONTACT:

Pentru a primi ultimele noutati Stingprot

0259/46 72 69